Velkommen til EUTF - Evangeliet ut til folket

Dette området er kun for administratorer av nettstedet.

Innlogging
Glemt ditt passord?

Betania, Lyngdal

19. juni 2015

Betania Lyngdal

 

Lyngdal

Vegge Bedehus

Mye spennende skjer i Betania, Lyngdal. Der er det en gjeng med trofaste sjeler som brenner for at mennesker i Lyngdal skal få møte Jesus. Alltid klar med å gå ut på gata med evangeliet.

Og Guds rike blir bygd av trofaste sjeler som står i tjenesten som de er satt i. Til tross for omstendigheter. Og Leif Bjarne Hestad, som sammen med kona Bjørg har fått et kall til å stå i Betania er en av disse. Menigheten samles til faste bønnemøter i tillegg til søndagsmøtene. Og menigheten må bygges på bønn.

På alle de møtene vi har hatt i Betania, Lyngdal opplever vi en lengsel etter Guds rike. Mennesker kommer på møtene for å bli møtt av Gud. Mange søker fram til forbønn og blir berørt. Og Gud møter hjerter som søker Han. Når Guds rike vinner plass i våre hjerter så blir mennesker utenfor menigheten tiltrukket av det vi har. Og dette vil komme til å skje i Lyngdal. Ved at menigheten søker Gud med et helt og rent hjerte så vil mennesker på utsiden føle seg tiltrukket av det som skjer. Nøkkelordet er tålmodighet. Mange gir opp rett før gjennombruddet. Derfor er det viktig at vi ber for Guds menighet i Norge. Slik at kraften kommer tilbake. Kraften til å løse mennesker og til å sette de fri.

Vi hadde også møter på Vegge bedehus, noen kilometer på utsiden av Lyngdal sentrum. Der har noen ildsjeler satt i stand et eldre bedehus og fått nytt liv inn i det. Faste møter og tilstelninger. Alt til Guds ære. Vi takker Gud for alle de menneskene han reiser opp til tjeneste. Vi ber om nytt liv i alle nedlagte bedehus rundt om i landet.

 

 Nyheter