Velkommen til EUTF - Evangeliet ut til folket

Dette området er kun for administratorer av nettstedet.

Innlogging
Glemt ditt passord?

Dåp under pinsestevnet.

13. juni 2016

To personer lot seg døpe under pinsestevnet på Saron Sotra. Heldigvis var dåpsbassenget fylt opp da en broder i menigheten hadde fått for seg at det ville være nødvendig.

Marita Lie døpte seg under pinsestevnet på Saron Sotra fredag 13 mai. Hun var tilstede under onsdagens møte og da Svein blant annet snakket om dåp, opplevde hun i sitt indre at det nå var tid. Dagen etter kom også et annet familiemedlem og bekreftet dåpen da denne hadde fått samme tiltale.

Marita er et bønnebarn av sin mormor og hun ble frelst som 17 åring. Det skjedde under en møteserie med sangevangelistene Marit og Irene på Solsvik bedehus. Hun ble da med i en sanggruppe som het Gledesbudet og gikk siden et år på kristen videregående skole. I begynnelsen av tyve årene ble det også et år på bibelskolen på Bildøy.

På sporet igjen

Marita har levd noen år på siden i forhold til det kristenlivet hun egentlig ønsker å leve. De siste to år har hun imidlertid hatt økende kontakt med kristne venner og spesielt en venninne som tok henne med på stevnet. Gjennom utfordringer i livet har Marita opplevd å komme stadig nærmere Jesus. Dåpen ble slik sett en stadfestelse på at en er tilbake og på nytt lar seg lede av Den Hellige Ånd. Hun fikk også en personlig hilsen og tiltale gjennom tungetale og tydning.

Tiden etter dåpen har vært tøff da fienden har prøvd å kvele den nye kursen i livet. Marita har imidlertid opplevd å bli styrket på møtene nå i begynnelsen av juni. Hun er full av pågangsmot og ser frem mot at resten av familien skal bli født på ny.

Marita og Svein i samtale før dåpen.

Marita og Svein i samtale før dåpen.

CIMG2697

Marita blir bedt for og velsignet like før neddykkelsen.

 

CIMG2698

Begravet med Kristus.Nyheter