Velkommen til EUTF - Evangeliet ut til folket

Dette området er kun for administratorer av nettstedet.

Innlogging
Glemt ditt passord?

Januar 2015

15. januar 2015

EUTF LogoDa er vi inne i et nytt år, og jeg ønsker med dette dere alle et velsignet godt og fremgangsrikt nyttår. Min bønn er at 2015 skal bli et år hvor vi alle inntar nye områder i vårt kristenliv.

Tusen takk til alle som har vært med oss i 2014, et år hvor vi har opplevd mange seire, men også mange prøvelser. Mange sjeler har blitt frelst, mange har blitt helbredet og veldig mange har opplevd sterke og varige berøringer fra Herren. Dette takker vi Gud for, og ser framover mot et enda rikere og sterkere år i 2015.

I desember besøkte vi Porsgrunn kontaktsenter og Nytt Liv Akkerhaugen som ligger i Telemark. Sterke møter begge plasser, ved Porsgrunn kontaktsenter driver Evangeliesenteret inntak og er en plass som er reist opp av Gud. Det er det ingen tvil om. På Akkerhaugen i Telemark er det startet en ny menighet, og ekteparet Eilevstjønn er innsatt som Pastorpar der. Et herlig ektepar med hjerte for å hjelpe mennesker. De driver et hjelpearbeid i Romania, kalt Apple Aid i tillegg til gårdsdrift og menighetsarbeid. Sånne drivkrefter trenger vi i Guds rike. Fantastisk.

 

«Kom ikke i hu de forrige ting, akt ikke på fortiden! Se jeg gjør noe nytt!» (Jes 43, 18). Nå er tiden til å se fremover, ikke akte på fortiden. Gud vil gjøre noe nytt i 2015. Tiden er inne til å løfte blikket og se på Han og Hans løfter. Norge trenger Evangeliet og Gud ønsker at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.

Hvis vi senker blikket og ser rundt oss og på mennesker blir vi fort motløse, og motløshets ånd er ikke fra Gud. Derfor er fellesskap med Herren i bønn og innvielse viktig i denne tiden. Gjennom dette fellesskapet vil vi bli fylt med en annen ånd, Den Hellige Ånd, som er vår hjelper og trøster. Den Hellige Ånd som rettleder og veileder oss, og som herliggjør Jesus.

Gjennom daglige stunder i Ordet og i bønn vil vi bli mottagelige for det nye Gud har for oss, vi blir ikke som de gamle skinn sekkene som revner når Jesus kommer med sin nye vin, nei, gjennom vannbadet i Ordet holder vi oss myke og føyelige til å motta den nye vin som Jesus ønsker å gi oss.

Det står skrevet at vi skal vokse opp til han som er hodet, Jesus Kristus. La 2015 bli et år med vekst i ditt liv, et år hvor du legger det gamle bak og strekker deg etter det som ligger foran. Du kan nå nye høyder i ditt kristenliv, nye landområder å innta. Ikke la noen mennesker ødelegge den plan Gud har med livet ditt. Den plan Gud har med deg i 2015.

Derfor, om noen er i Kristus, da er han en ny skapning, det gamle er forbi, se alt er blitt nytt! (2. Kor 5,17)

Det gamle er forbi, ikke la fortiden ødelegge fremtiden din. Nå er tiden inne for Guds folk og reise seg og innta landet. Vi skal innta Norge. Da må alle lemmene i funksjon. Alle må i virksomhet, det er nok av arbeidsoppgaver. Gi deg inn i en menighet eller tjeneste med dine talenter og du vil oppleve vekst og glede i ditt liv.

Et velsignet godt nyttår til dere alle.

Dere kan lese mer om arbeidet på www.eutf.no og vår side på Facebook.

Mvh

Sigurd BylundNyheter