Velkommen til EUTF - Evangeliet ut til folket

Dette området er kun for administratorer av nettstedet.

Innlogging
Glemt ditt passord?

Leder juli 2014

25. juni 2014

EUTF Logo

Guds fred!

 

Da er sommer godt i gang, vi er no kommet til juli mnd, det har vært et flott halv år som har vi har gått igjennom no. Vi hadde vår siste møteserie på Hareid, Bigset Bedehus. Det var en fantastisk uke med sterke møter. Det ble frelse både inne og ute på gaten, det var helbredelser av mange slag, det var nådegaver som ble forløst i både tunger å tydning. Fikk også salvet å bedt for de som står i lederskapet.

Det er Evangeliet som er en Guds kraft til frelse som går frem, det er nåde over nåde at en får oppleve Guds favør på en slik måte. Å jeg tror det er mer nåde å favør å få. No er det sommerstevnet som står for døren, det pågår mens dette bladet no går i trykken tenker jeg. Vi gleder oss veldig til å komme tilbake med seiersrapporter fra Frekhaug Folkehøyskole i neste blad. Det blir som det står skrevet i Apostlenes Gjerninger kapittel 4 vers 20. Peter og Johannes klarte ikke tie still om det de hadde sett og hørt.

Jeg tror vi står foran en rik tid for de kristne som vil gå hele veien med Gud. Å det kommer til å bli mye mer opplevelses kristendom, med tegn og under fremover enn vi noen gang har sett før. Å det vil igjen føre til frelse og Guds rikes fremgang. Jeg tror på en mektig gjenopprettelse av Guds Menighet i denne tid og mange skal i tjeneste for Herren.

Det blir jo stevner over hele landet, må det bli en skikkelig Åndsutgytelse over alle stevnene som går over landet no, slik at alt Guds folk blir vekket opp til tjeneste. Den siste innhøstningen før Jesus kommer igjen.

Vi er utrolig takknenlig i EUTF som får oppleve sommerstevne nr 3 i år, å vi tror at det er noe som er kommet for å bli. Vi har en større pågang enn de 2 årene før, så dette lover veldig bra. Jeg vil på vegne av Evangeliet ut til folket takke for all støtten til arbeidet frem til i dag, å håper at støtten fortsetter! Den er vi helt avhengig av, å ved Guds nåde har vi fått betalt alle regninger å lønninger frem til i dag. Så vi er utrolig privilegert å takknemlige for alle besøk til de forskjellige Menigheter å alle som står med oss i bønn og ellers i det viktige arbeidet som vi står i.

Utrolig takknemlig for Sigurd Bylund og Mai Hilde hans kone som står med i arbeidet, Kim Rønneberg som har stått med lojal og flink i arbeidet. Sammen skal vi ta nye tak i Guds rike, å Evangeliet skal ut som aldri før. Amen.

En velsignet god sommer til dere alle lesere, partnere.

Mvh Svein Nordvik.

Del Evangeliet med noen i sommer !!!  🙂

 Nyheter