Velkommen til EUTF - Evangeliet ut til folket

Dette området er kun for administratorer av nettstedet.

Innlogging
Glemt ditt passord?

Leder juni 2014

3. juni 2014

EUTF Logo kopi

Guds fred!

Da er vi kommet til juni måned og sommeren står for døren, det er stevner over hele landet. Leste for noen år siden at det er over 200 stevner rundt forbi i Norge.

Så jeg tenkte den gangen når vi skulle starte opp enda ett sommerstevne, at ett sommerstevne fra eller til betyr ingenting i sammenhengen, så lenge det er noe som Gud selv vil skal være.

Det er tredje sommerstevne på rad på Frekhaug Folkehøyskole, vi gleder oss virkelig til dette stevnet som starter 27 juni og varer t.o.m. 6 juli.

Noe som ligger hjertet nært for dette stevnet er at det er gjenopprettelsens tider for Guds Menighet, parallelt med gjenopprettelsen av Israel.

Vi reiser jo hele året rundt i store deler av Norge å ser hva Gud gjør å virker frem. Jeg tror at Gud gjenoppretter tjenestegavene i Menighetene, jeg tror også at nye Menigheter vil bli plantet i større grad enn før. Enheten blant Guds folk har vel aldri vært større, og bedre blir det hele tiden. Gud vil ha tilbake originalen av Guds Menighet, med tegn og under som en naturlig del av Menighet, vekst av nye som kommer til, gjenfødte kristne som kommer til.

Vi har sett masse positivt av utvikling i Guds Menighet, siste årene, hungeren er stor, lengselen etter vekkelse er stor. Så vi ser frem til ett nytt sommerstevne på Frekhaug Folkehøyskole, vi tror på bedre oppslutning i år enn de forrige to årene vi har arrangert dette. Det blir også over 10 dager denne gangen, 2 møter til dagen, men det blir ett og annet møte ekstra innimellom, det blir mer sang og vitnemøter.

Så vi ønsker alle støttepartnere og lesere av bladet, en riktig god sommer! Og vi ønsker alle hjertelig varmt velkommen til sommerstevne på Frekhaug Folkehøyskole.

 

mvh Svein NordvikNyheter