Velkommen til EUTF - Evangeliet ut til folket

Dette området er kun for administratorer av nettstedet.

Innlogging
Glemt ditt passord?

Leder juni 2016

12. juni 2016

Guds fred!
Da er vi kommet ut i juni måned og sommeren er godt i gang. Det er virkelig godt å få kjenne at det er en ny tid i vårt land. Det er en lengsel og åpenhet etter Jesus Kristus som aldri før.
Det er en fryd å reise rundt og forkynne Guds ord. Lengselen etter Gud er stor også blant de frelste.
Mennesker ønsker å se de medfølgende tegn og under og at nådegavene skal komme i funksjon. Har vært i ulike sammenhenger den siste tiden: vært med på husmøte, utetilstelning med appell og møter i menigheter.
Mennesker tar stadig vekk standpunkt for Jesus. Nyfrelste og mennesker som kommer ned fra tribunen, og begynner å løpe etter pauser av ulik varighet.
Han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse. Det er hva Guds ord sier.
Framfor alle ting ber han oss om å be for alle mennesker. Så la oss be og gå ut med ordet. Vitner er vi alle kalt til å være! Har opplevd fine ting den siste tiden. Mennesker blir frelst og de går lydighetens vei til dåpens grav med sine liv. De eldre frelste lengter etter en fornyelse og Gud møter dem på nytt. Til ånd, sjel og kropp.
Mange blir helbredet og en må være nøye med å gi Gud æren for alt det som skjer.
Vi går inn i en sterk tid fremover nå. Vi skal få se mange komme til Jesus i denne tid. De kommer til å brenne for Jesus i sterkere grad enn det vi har sett før.
Halleluja runger det i mitt hjerte for det Gud gjør.
Vil minne dere om Sommerstevnet på Frekhaug fra 4-10 juli. Nordhordland  Folkehøgskule. Klikk på ikonet for sommerstevne 2016 for full oppdatering.
Så vil jeg rette en stor takk til dere som støtter fast og gir inn i arbeidet. Takk også til dere som gir ved ulike anledninger. Alle gaver kommer godt med. Takk til dere som ber for arbeidet. En velsignet god juni måned til dere alle.
Mvh Svein.


Nyheter