Velkommen til EUTF - Evangeliet ut til folket

Dette området er kun for administratorer av nettstedet.

Innlogging
Glemt ditt passord?

Leder mai 2016

4. mai 2016

EUTF Logo

Guds fred!
Da er vi kommet til mai måned. Våren er på vei og temperaturen stiger dag for dag. Det har gått fort og april har vært en rik måned med møter på Saron Sotra og møter i Kristi Menighet i Oslo.
Det har vært møter med frelse, frafalne kommer tilbake og det har vært dåp. Flere har opplevd legedom og en person ble satt fri fra åndsmakter.
Da har vi vært innom det meste av det Jesus har befalt oss å gjøre.
Han sendte dem ut og gav dem makt og myndighet over onde ånder, og til å helbrede sykdommer. Han sendte dem ut for å forkynne Guds rike og helbrede syke. Lukas 9 vers 1 og 2 og vers 6 sier: «De drog fra by til by og de forkynte evangeliet og helbredet folk over alt».
Jeg tror at dette er noe som kommer til å prege Guds rike i Norge og Europa forøvrig i årene som kommer.
Jeg tror at dette vil ekspandere fort i den tiden som ligger foran.
Vi reiser fra by til by og ser at behovene er store, at hungeren er stor etter Guds ord og sannheten. Vi ser lengselen i Guds folk, men også blant dem som ennå ikke har tatt imot.
På gatene er det også veldig åpent for Guds ord.
Vi var på Tøyen-senteret og var ca 15 stk til sammen på gaten. Evangeliserte og gav ut gratis kaffe og vafler. Det var små regn og kaldt, men det ble en utrolig flott dag for oss alle sammen. Flere fikk be med folk på gaten, en ung mann tok imot Jesus. Han sa at han ble salig inni seg etter at han hadde bedt frelsesbønn.
Flere ble bedt for på gaten av mange forskjellige. Lange gode samtaler der ordet krydret med vitnesbyrd gikk inn i hjertene til dem som hørte på.
Guds ord vender ikke tomt tilbake!  På møtene fikk mennesker oppleve å bli frelst, komme tilbake og en mengde helbredelser. En dame ble også satt fri fra åndsmakter.
Det er dette som ligger på Guds hjerte for denne tid, ja til alle tider.
Så la oss søke giveren og la oss be om at vi får virke for ham i tiden som ligger foran.
Jeg vil rette en stor takk til dere som støtter arbeidet og ber for det. Det er tøft, men det er i ferd med å snu og gå oppover igjen.
Det er Gud som all ære skal ha for alt som skjer! Amen!
Mvh Svein


Nyheter