Velkommen til EUTF - Evangeliet ut til folket

Dette området er kun for administratorer av nettstedet.

Innlogging
Glemt ditt passord?

Leder mars 2016

5. mars 2016

 

EUTF Logo

Guds fred!
Da er vi kommet til mars måned og våren begynner så smått å vise seg. Har hatt møter rundt forbi, Hallingskarvet, Ørsta og Lyngdal. Det har vært en flott måned.
Begynte på Hallingskarvet hos Geir og Heidi. Det var en liten herlig flokk med mennesker, tilreisende og folk fra distriktet. Det var sterke møter gjennom hele helgen, det ble en stadig sterkere atmosfære i møtene. Det endte med at 1 ung jente tok et standpunkt for Jesus og ble frelst. Flere andre fikk oppleve helbredelser og fornyelse i Gudslivet sitt.
Opplever at det er som det står skrevet i Jesaja kap 44 vers 3. «For jeg vil øse vann over det tørste og strømmer over det tørre. Jeg vil utgyte min Ånd over din ætt og min velsignelse over din etterslekt».
Herren øser vann over det tørste. Folk er tørste som aldri før i dag og der hvor det er tørt kommer det strømmer av vann. Folk er sulten på Guds ord, tørster etter fornyelse, helbredelse og gjenopprettelse i sine liv. Så vi opplevde en herlig lang helg på Hallingskarvet, og skal tilbake dit første uken i august uke 31, fra første t.o.m. 7 august.
Så gikk turen til Ørsta uken etterpå. Sigurd reiste  i forkant og begynte møtene på tirsdagen, jeg kom på fredagen. Sigurd sto på å forkynte frimodig evangeliet, noe som resulterte i at han fikk be med 3 stk ifra Iran som var på møtet torsdags kvelden. Halleluja, de kom på flere møter og fikk hilse på og samtale med dem. De var tørre og så tørste på Guds ord. Det var en fryd å få gi de Evangeliet. Fikk også bedt med en ung jente som ba Jesus inn i hjertet sitt også. Flere fikk oppleve helbredelse og fornyelse. Det var noen herlige dager på Sunnmøre.
Så gikk turen til Evangeliesenter kontakten i Arendal, Blå Kors sine lokaler. Der opplevde vi at en jente ble frelst og enda en fra Iran tok imot frelsen i Jesus Kristus. Helt fullt hus og de måtte sette ut ekstra stoler i lokalet. Det var en herlig atmosfære og vekkelsesluft over Arendal.
Fantastisk gjeng som var med på bønnemøte, mens en annen gjeng gikk ut og inviterte folk inn på møte. Det var en ny opplevelse som gjorde sterkt inntrykk. Langt møte og flere fikk oppleve legedom, utfrielse og fornyelse.
Så gikk turen videre til Lyngdal der det ble en ny seiershelg. Guds rike går frem. Fikk bedt med 2 unge jenter som tok imot Jesus, en frafallen kom tilbake til Jesus og flere som ikke kjente Jesus og i alle fall en som hadde vært med før, var på møte, men ikke alle kom i denne omgang. Men det er fisk i vannet, vannet er opprørt og mennesker fikk oppleve Guds legedom også. En dame sto frem og vitnet om helbredelse i nakken etter en ulykke for 12-13 år siden, all smerte var borte. Dagen etterpå kom en annen dame og vitnet om store smerter i hoften. Over 3 år med smerter forsvant etter forbønn. Hun formelig hoppet av glede og det lyste av hele damen etter denne opplevelsen hun hadde hatt to dager tidligere i det første møtet. Mange nye ansikter på møtene også denne helgen.
Nye møter fremover blir Evangelisenter kontakten i Arendal 10 mars , Betania Lyngdal 11-13 mars. Zion Sandane 17,18 mars, så ett møte i Hyen lørdag 19 mars og siste møte 20 mars på Zion Sandane 6823 Sandane. Takk til alle dere som står med i bønn og som støtter økonomisk. Vil prøve å få ut litt mer info i tiden fremover. Utvider med 2 sider til har vi tenkt.
Tusen takk til dere som ber og står med, tror på en ny sterk tid fremover denne våren og mot sommerstevnet.
Gud skal ha all æren for det som skjer. Det er Hans verk som går frem. Det er Gud som virker ved sin Ånd og som fører frem sitt verk i denne tid. Ha en velsignet god måned.
Mvh Svein


Nyheter