Velkommen til EUTF - Evangeliet ut til folket

Dette området er kun for administratorer av nettstedet.

Innlogging
Glemt ditt passord?

Møter hos Evangeliekirken på Østerbo

5. juli 2016

Hei

Vi hadde gleden av å ha besøk av Svein Nordvik hos oss i Evangeliekirken Østerbo. Kampanjen var planlagt fra 26/28-06 men på grunn av det som skjedde i møtene, utvidet vi det med en dag til slik han deltok også i møte den 29 juni.

Det var en sterk atmosfære til stede i møtene. Mange ga til kjenne at de trengte nye møter med Jesus. Vi opplevde at mennesker ble møtt av Herren til både ånd, sjel og legeme.

To personer valgte også under forkynnelsen og gi til kjenne at de ville gå lydighetens vei og la seg døpe.

For oss i Evangeliekirken var dette en kampanje til stor velsignelse. Vi ser frem i mot en ny kampanje med Svein til høsten.

 

Med vennlig hilsen

 Kjetil sterri-mørch

Bestyrer

Østerbo Evangeliesenter

Kjetil og Alice

Kjetil og Alice

 

Jeg vil takke for noen utrolige flotte dager på Østerbo Evangeliesenter. Det var rett og slett en festreise å komme dit og ha møtehelg fra torsdag til søndag. Det var en stor fornøyelse å kjenne Guds nærvær så sterkt i alle møtene. Ikke minst den hungeren etter å få mer av Gud, til både ånd, sjel og kropp. En åpen forsamling og en utrolig enhet på Østerbo.

Må rose Kjetil og Alice og de som står med i arbeidet på Østerbo. Det er et flott arbeid hvor det hersker en ånd av enhet.

Det var en glede å få være med der og forkynne. Jeg gleder meg til å komme igjen dit og forkynne de gode nyhetene om Jesus Kristus.

Gud velsigne Evangeliesenteret og arbeidet videre. En spesiell takk til Østerbo og alle der!

mvh Svein.Nyheter