Velkommen til EUTF - Evangeliet ut til folket

Dette området er kun for administratorer av nettstedet.

Innlogging
Glemt ditt passord?

Nyttårshilsen 2016

5. januar 2016

EUTF Logo

Da vil jeg starte første nyhetsbrev med å si, et riktig godt nytt år til alle dere som leser dette brevet å er med å støtter dette viktige arbeidet i en tid som denne.
Jeg var i Menigheten å hørte ordet for 2016 fra Pastoren vår Birger Wroldsen. Jeg syntes det var en så god start på året, så jeg vil gjengi noe av det her i nyhetsbrevet, men også med egne tanker i tillegg til det vi hørte, men essensen er nok det samme.
Jesajas 43 vers 18 og 19. kom ikke ikke ihu de forrige ting, akt ikke på fortiden!
Se jeg gjør noe nytt,! Skal dere ikke kjenne det? Ja jeg vil gjøre vei i ørkenen, strømmer i ødemarken.
Bibelen forteller at vi skal glemme det som ligge bak, å strekke oss ut etter det som ligger foran, det som har vært, får vi ikke gjort så mye med, men det som ligger foran kan vi gjøre mye med.
Den som ligger sin hånd på plogen å ser seg tilbake, er ikke skikket for Guds rike.
Det er flere skriftsteder som forteller oss å glemme det som ligger bak, fremtiden er jo foran oss å ikke bak oss. Alt av negative ting, av feile valg vi måtte ha tatt i det året som ligger bak, så er det nåde å få.! Dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast å rettferdig, tilgir å forlater oss ifra all synd. Også det som vi skulle ha gjort, som vi ikke har gjort, tilgir han oss.
Det er menneskelig å falle, djevelsk å bli liggende, men Gudommelig å reise seg igjen.
Tiden er kommet for å reise seg i Guds kraft, når vi er svak, så er vi sterke i ham. Alt makter jeg i han, som gjør meg sterk. Amen. Se jeg gjør noe nytt, Gud vil gjøre noe nytt i mitt liv, i ditt liv, i våre menigheter, i vår nasjon. Å vi skal få se det, han gjør noe nytt i hver enkelt by i Norge, han gjør noe nytt i Europa. Å vi skal få se det, og vi skal kjenne det. !  Jeg tror på et seiers år med mange skjelvinger i Europa å verden generelt, men i det vil Gud få gjøre sitt verk i nasjonene å i våre liv. Vi kommer til å gå inn i et år med mere tegn under å mirakler enn vi noen sinne har sett maken til.Gud vil utgyte av sin Ånd over alt kjød. Amen.
Jeg fikk avslutte året med møter på Evangelisenteret Varna og Østerbo, og i Oslo hos Kristi Menighet. det var ca 10 stk totalt som gav til kjenne å ville gi sitt liv til Jesus Kristus den uken, flere fikk oppleve legedom og ble satt fri fra plager.
Jeg er så takknemlig til Gud som er så nådig iblandt oss. Vi starter opp på nyåret i Blå Kors Sandefjord, å deretter blir det Lyngdal, å andre plasser, gå inn på eutf.no å se på møteoversikten der. Det blir ett spennende år med store resultater i Guds rike, ikke fordi vi er noe, men fordi Gud vil gjøre noe nytt i oss og iblandt oss. Amen !  Vi håper på en sterk åpning av det nye året.. Vær med å be for møtene, å takk for at DU/DERE er trofaste givere, å be om at Gud reiser opp flere partnere i 2016, vi trenger det for å kunne fortsette dette viktige arbeidet. Vi prøver å reise i to team no, Sigurd Bylund og Svein Nordvik.
Om dere ønsker besøk i løpet av våren og høsten 2016, så ring Sigurd på 91349001 eller Svein på 45838713. Da vil jeg oppmunter alle til å gå nyr tros steg isammen med Jesus Kristus.
mvh Svein.


Nyheter