Velkommen til EUTF - Evangeliet ut til folket

Dette området er kun for administratorer av nettstedet.

Innlogging
Glemt ditt passord?

Positive ringvirkninger.

5. juli 2016

Under pinsestevnet på Saron Sotra kom Svein i kontakt med en dame han kjente til i fra lang tid til tilbake. Da det i begynnelsen av juni måned var nye møter på Saron Sotra og Sion Øygarden viste møtet i pinsen å bringe ytterligere frukt.

Svein kom i kontakt med Renathe Ullestad under pinsestevnet på Saron Sotra. Hun kjente til Svein fra tidligere da hun som barn vokste opp i det miljøet som han tidligere var en del av. Renathe har tidligere tatt imot Jesus som sin frelser men har levd en del år uten et aktivt fellesskap med Gud og menighet. I pinsen opplevde hun imidlertid en fornyelse og ble skikkelig tent i brann.
Denne brannen har spredd seg med rekordfart. Onsdag 8. juni tok hun med seg venninnen Helene på Saron Sotra. Helene hadde alltid trodd på Gud men denne kvelden tok hun imot frelsen. Svein utfordret straks på dåpen og dermed var det bare å fylle opp bassenget. Torsdag ble det dåp og Helene vitnet om en herlig fred på innsiden.
Lørdagskvelden på Sion i Øygarden utdypet hun dette da hun vitnet om livet som hadde vært og som nå hadde fått en slik herlig vending. Uro og bekymring var nå erstattet med glede, fred og overbevisning om en evighet med Jesus.
Tilstede denne lørdagskvelden var også Renathe og Helene sin felles venninne Irene. Hun ønsket å være tilstede da Helene døpte seg men det var ikke anledning. Irene ble imidlertid med denne kvelden. Etter Helene sitt vitnesbyrd og kveldens forkynnelse tok også Irene imot og ble født på ny.
Dermed måtte det bli dåp også for henne. Søndag 11. juni ble det dåp i Kolltveit vannet midt på Sotra.
Nå venter en spennende fremtid med Jesus og evigheten i fokus. Dette er frimodige jenter som vil komme til å dra mange med seg. Vi ber om at modne kristne vil verne godt om det nye livet og delta i fostringen. Vi gratulerer og gleder oss sammen med venninnene.

Renathe, Helene og Irene. Tre venninner som virkelig har opplevd Jesus den siste tiden.

Renathe, Helene og Irene. Tre venninner som virkelig har opplevd Jesus den siste tiden.