Velkommen til EUTF - Evangeliet ut til folket

Dette området er kun for administratorer av nettstedet.

Innlogging
Glemt ditt passord?

Sion Øygarden 10-12 juni

4. juli 2016

Jeg spurte Karstein Pahr hvordan han opplevde helgen 10-12 juni med EUTF på besøk.Han mener dette har vært en sterk helg på alle måter.Det har vært både utfordrende og konfronterende, men absolutt nødvendig.

«Eg opplever helga som sterk på mange måter. Menneske har vorte frelst, folk har verta fornya, ikkje minst i sine eigne Gudsliv. Eg er heilt  sikker på at fleire har opplevd Guds kraft til helbredelse  desse dagane. Eg veit at dei har det. Eg trur at ettertiden vil visa at det vil koma vitnemål om at så er tilfelle. I sum syntes eg at denne helga har vore sterk og god. I og med at me har kjent ein fornyande strøm i våre liv, så vil me sitja at med eit resultat som me kan byggja videre på. Dette er veldig, veldig bra, så det sett  me stor pris på.

 

Må si at det var utrolig godt å få være på Sion i Øygarden. Spesielt når det er en slik åpenheten for Guds ord. Når en i tillegg ser at mennesker blir frelst, fornyet og noen opplevder helbredelse, da er det herlig og en fylles med takksigelse. Hun som ble frelst på lørdagens møte ble til og med døpt før avsluttningsmøtet på søndagen. Så da må jeg bare gjenta at det var en utrolig flott helg der Gud virkelig var tilstede og gjorde sitt verk. Tusen takk til Sion Øygarden for anledningen til å betjene med Ordet!

Svein

CIMG2731

Svein preker under møtet fredag 10. juni.

Karstein Pahr er pastor i Sion Øygarden.

Karstein Pahr er pastor i Sion Øygarden.

CIMG2736

Bønn for nyfrelst…

..og dermed ble det dåp dagen etter.

..og dermed ble det dåp dagen etter.Nyheter